Vzor mládí

Vzor mládí

Anotace: Vždycky jsem říkal, že žádný nemám, ale když už, tak chci mít.

Vzor mládí

-

Kdo věří, ten má,

kdo ne, tak logicky,

a jen pouhá lemra

řeší vše sporicky

 

Jak říká můj vzorek:

„Všechny nepokoje

v pajzlu u piva.“ (stovek)

…při zoufání v geroye

 

Tomáš Klus, můj ideál,

snad ne komerční,

věrný svým citům i reál (ný),

v mém nitru srdeční

 

Songy přímo z hloubi

hlubin, jež jsou neznámé,

ach jak ta slova skloubí,

jak tvoří… co si zamane

 

Děkuji Ti Tome,

že znáš mé city,

Ty ani nevíš, hrome,

jak jsem Tebou krytý

Autor SmallGeorge, 15.01.2015
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí