skrze zavřené oči

skrze zavřené oči

Anotace: ...

dokud nás smrt nerozdělí
lidská slova
lidské chtění
lidská tíž

dokud nás smrt nerozdělí
ještě blíže
přes nevyřčené
přes přesah noci
přes bolest z neuchopitelného
skrze strach z neznámého

ještě dál
a sobě blíž

vyprahlá ústa
a popraskané rty
vědí víc
než ti co ve smutku
nad nimi se sklánějí

zavřené oči
zeširoka světlo vítají
Autor zdenka, 01.02.2015
Přečteno 387x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Pamína, zelená víla, Amonasr, Luky-33, MARKO, Frr, Nespavec, jitoush, básněnka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně to uvnitř...

03.02.2015 09:12:51 | enigman

Zdeni, zdá se, že jsi našla nový inspirační zdroj... skvělé.

02.02.2015 22:51:31 | Pamína

hmmm.. hebká krása...

02.02.2015 15:10:55 | zelená víla

pro milování...

01.02.2015 20:16:35 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí