Wish you were here

Wish you were here

Anotace: Jak občas tak zvláštně intenzivně projde pocit, zatřpytí se, pohltí všechno a zas odejde.

.
.
Ani nevím, co mi to vlastně chybí
Po čem se mi stýská
Co přesně tolik postrádám

Jen cítím všechny ty kdyby
Večer, když se blýská
Sen ke snu..skládám..

Jenom vítr a slabá vůně
A ta divná ozvěna kroků
Příliš blízkých, aby byly cizí

Rozléhá se to ve mně
S tikotem prázdných vteřin a roků
Který jsem nenaplnila a ony mizí

A pak uvidím tvoji dlaň, jak hladí tu mou
Když všechno zapadne přesně na svoje místo
Tvoje oči, který vědí, jak snést to
Když člověk občas musí projít tmou

A to mi vlastně nejvíc chybí
Když tu sedím tak jako teď

Venku se mezitím setmělo
Přestali hrát Pink Floydi
A já koukám, že svítí hvězdy
.
.
Autor terezčinapřezdívka, 16.02.2015
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Nespavec, Jin&Jang, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pink floydi? tak to je příjemné zjištění.)

20.08.2015 09:56:04 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí