Jedna z verzí ticha

Jedna z verzí ticha

Anotace: .

Napsáno bylo na zastávce

,,hledá se kočička,Aji se jmenovala´´

Nic jsem nečekal,druhý den tam přece

někdo fixou napsal ,,moc nám chutnala´´

 

Jenom jsem se díval

ušel jsem cesty kus..

za mraky měsíc se skrýval

a potom přijel autobus...

Autor 8Zdenek, 17.02.2015
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, Jort, Frr, ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí