Vánoce

Vánoce

Anotace: ...

Vánoce jsou svátky klidu,
Tak proč si je ruchem kazit.
Čekám až to dojde lidu,
že pohodou se mají bavit.

Všichni o vše mermomocí musejí se tahat
Země hoří, všechen ten spěch nevstřebá,
možná právě proto sníh teď přestal padat,
a tak tenhle svátek zimní červenci se podobá.
Autor JosephZ, 20.02.2015
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí