A pak, že zázraky nejsou

A pak, že zázraky nejsou

Anotace: I my jsme takovými malými ...

Sluneční paprsky se tlačí skrze stromy, studánka se třpytí,
a na ní pluje lístek s mravenečkem jak na Titaniku,
měl kliku, odfoukl ho větřík do bezpečí.

Krásné počasí je dnes, smutek ustoupil kapku do stínu,
paprsky sluneční dopadly na zelený mech,
mraveneček měl však pech, výletník si na něj leh.

Lesní cestičkou mírný vánek vane, vůně lesa je nádherná,
občas v tichu křupne větývka křehká, a hle, tam u stromu,
skrčený mraveneček se chechtá, stal se Zázrak,
přežil.:-)
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 20.02.2015
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: srozumeni, René Vulkán, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí