permanentná sebadeštrukcia

permanentná sebadeštrukcia

Anotace: ...

 

umieram každú noc
aby som mohla
znovu ožiť
do úplne nového
dňa

 

a ráno
ten istý strop
dva kruhy
pod očami
dve minúty
prvého nádychu

 

každé ráno
je rovnaké
každý večer
je rovnaký

 

stláčam neviditeľnú spúšť
a umieram každú noc
aby som mohla
znovu ožiť
do sveta
v ktorom by si
mal byť

 

 

srať na lásky
ktoré majú prísť
srať na šťastie
ktoré ma má stretnúť
neverím na to
už len
     z princípu

 

 

 

Autor maliska, 21.02.2015
Přečteno 560x
Tipy 20
Poslední tipující: Sýkorka07, nebech, enigman, jitoush, Luky-33, Martinecka23, V.N.Losinský, CoT, Jort, bogen, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale z principu neumíráš...

25.02.2015 23:54:58 | enigman

uvažuju, jaká hudba by mi s tím zrovna korespondovala

22.02.2015 15:38:26 | CoT

mne hral tuším damien rice

22.02.2015 15:38:51 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí