Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: ...

Máme život, máme moc,
nad obrovskou koulí.
Proč jsme tady nikdo neví,
pouze drze pácháme tu zlost.
Alespoň tak se mi to jeví.

Člověk jako hrdina se rodí,
desítky let se pak brodí,
Svou cestou, svým životem.
Spousta lidi se však bojí,
a stráví te svůj za plotem.

Čas vás změní odevšad zní,
je to hloupost každý to ví,
příčinou je společnost.
Co máš dělat? Kdo napoví?
Nikdo! Společnosti hanebnost.

Stačí už jen pár let počkat,
z nebe přijde spása.
Nikdo z nás už neuvidí,
jak zem náš, tu špínu spásá.
Jedna malá vlna stačí,
panovat zas bude krása.
Autor JosephZ, 24.02.2015
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí