Zadumán a přízemní pán

Zadumán a přízemní pán

Anotace: ...

Klapky dřevěné klavíru
pod hvězdami vesmíru,
střídavě černé a bílé,
tóny kratochvíle,
vše podle partitury,
nic není nahodilé,
žádná improvizace.

Postrádám cíle,
mám značný strach
ze spárů civilizace,
přál bych jí krach,
okamžitý návrat,
aby se hledali
a nacházeli
v podstatných
hodnotách.
Až do prvobytně,
prvobytně pospolné.

„Budete muset zaplatit,
zavírám podnik!“

Mocně mával portmoné

„Měl jsem tři piva,
tady je stovka."

"A kdo zaplatí deci žitné?"

"Máte v ceně couvert,
a není to vůbec nezbytné,
přesto pro fešnou barmanku,
nechám 20 káčé spropitné!“

„Má velmi naditý rolák
a já jsem pane kadet,
někdo by řek čtverák
maluji jako Manet

Klopýtám na cimru ochablý,
nemám ani pouhý čtvrťák,
to jsme to Manete dopadli,
zítra si vypůjčím od bytné...
Autor kudlankaW, 24.02.2015
Přečteno 259x
Tipy 14
Poslední tipující: Nikita44, adaj, Amonasr, jitoush, Amelie M., Frr, bogen, Anež, AndreaM, Jort, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí