ve vstřícných krocích

ve vstřícných krocích

Anotace: věnováno...

chtěla jsem jednou napsat
pravdivou báseň o smrti
aby se jí nikdo nebál
tak jsem jí šla nevědomky
naproti

nejsem žádným hrdinou
abych řekla tady mě smrti
máš to ona sama činila
vstřícné kroky mému strachu
na kuráž

a zatím
učila mě o životě psát

možná se vám to bude
jevit zvláštní až v její blízkosti
naléhavém volání
začíná skutečný život

tu báseň spolu jednou
napíšeme všechna slova
zdají se být laciná
pokud nejsou námi
prožitá
Autor zdenka, 06.03.2015
Přečteno 303x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, MARKO, zelená víla, jitoush, Joe Vai, Frr, Pamína, Jort, Nespavec, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skutečně...

07.03.2015 01:24:13 | enigman

Netřeba se bát. Příjde to i bez strachu.

06.03.2015 22:49:43 | MARKO

je to pravda, když si na ní sáhneme zblízka uvědomíme si hodnotu... hodnotu života...

06.03.2015 21:20:52 | zelená víla

ano, zelená vílo...ty také tušíš...tuším...úsměv.z.

06.03.2015 21:30:51 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí