OBČANSKÝ SPOR

OBČANSKÝ SPOR

Anotace: Vesnice vs. meziměstský provoz

Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM

 
 

Přejel vadný autobus

Na dědině hejno hus

Na dědině hejno husí

ČSAD platit musí

 

Poruchový autobus

Značky IKARUS

 

Sněhobílé peří

Vznáší se nad keři

Vozovku teď zdobí

Sádlo, maso, droby

 

Bůhví jak soud dopadne

Jak výši škod odhadne

 

Experti nelhali

Brzdy mu selhaly

Ba i faktor lidský

Asi jako vždycky

 

Čo sa stalo stalo sa

Teraz chodí CAROSA

Autor Alija Harisović, 13.03.2015
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí