Stromeček

Stromeček

Anotace: ...

Zanechala řádek na papríru,
a protože byla rozumná,
vzala pilu a krejčovskou míru,
štrádovala si to za humna.

věděla že víska slušných lidí,
pějě na náměstí koledu,
proto, dokud ještě něco vidí,
klouzala se vzhůru po ledu.

Vyhlídla si malou borovičku,
výška zhruba jedno látro,
a kopla tam větší borovičku,
rozpotácela se jako játro.

Kaprovka s babičkou pěkně cloumá,
ohýbá se mrcha jako prase,
a za zády na ni z blízka bloumá,
v plné kráse velké divé prase.

jak se ale s bábou všechno točí,
pokládá to za prachsprosté bludy,
ona myslí, že ji šálí voči,
a zařízla pilu do vobludy.

Doma skučí dědku, já mám kýlu,
nečum na mě blbě, co má bejt?
ukliď zatím tuhle starou pilu,
stromek není, ale bude prejt.
Autor Skrat, 13.03.2015
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí