Realita?

Realita?

Anotace: Situace posledních dní mi bohužel nedává na vybranou...

Nebyl jsem nic

a opět se k tomu vracím.

Ve vzpomínkách se ztrácím…

Můžu snést snad ještě víc?

 

Jeden den,

téměř jako rok byl dlouhý.

Stačilo pár slov pouhých,

by skončil onen krutý sen.

 

Bylas tady,

viděla nicotu mou.

(Trpěli jsme oba)

Však nabídlas mi náruč svou.

 

Naděje pak začala ze vzduchu stavět hrady…

Autor Shadow in darkness, 18.03.2015
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí