Cesta ke konci

Cesta ke konci

Anotace: Co najdeš nebo zahodíš

Co potřebuješ k životu?
Okolo nás je plno darů.
Lásku, štěstí, jistotu.
Když nehledáš, nemáš o tom páru.

Po cestě jsme se vydali,
a zkušenosti žádné.
Tak sledujeme zpovzdálí,
kam naše mince padne.

Cesta pravdy ta zabolí.
Tak to otoč! Co třeba lež?
A pro lásku k okolí,
vděčnější stezky nenajdeš.

Už ťapeš jenom z povinnosti,
nejde jen tak zastavit.
Tak posbírej pár pochybností,
trochu se můžeš i pobavit.

A co vlastně hledáš? Víru.
Pro lásku Boží víš že,
na konci najdeš černou díru,
už zas jsi o kus blíže.
Autor adaj, 18.03.2015
Přečteno 308x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Aida, josuatree, Jort, Amonasr, Martinecka23, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co když najde tuž...

25.03.2015 08:18:05 | enigman

v jistým smyslu je černá díra začátek i konec všeho ...

19.03.2015 20:44:42 | josuatree

V tom lepším smyslu.

19.03.2015 22:08:24 | adaj

pěkně povedená :-)

18.03.2015 23:20:32 | hledač

Díky, komentář potěšil.

18.03.2015 23:30:19 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí