Svatební

Svatební

V tom společném žití Vám ze srdce přeji,
ať Vám kvete štěstí, jak na louce kvítí,
ať slz je málo, jen tak do džbánků,
na zalití květů,
pro radost letním červánkům.
Ať Vám dlouhá léta
láska darem náruč růží nosí.
A Vy tančíte životem,
Nazí, bosí,
co na tom záleží?!
Stal se zázrak z největších,
už nejste dva
jste velké jedno,
duše se spojily
v konečné nekonečno... .
Autor sluníčko sedmitečné, 01.04.2015
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: hankac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí