Motlitba za duši

Motlitba za duši

Anotace: .

Ať naše duše nevysychá 

jako řeka.

Ať z těla nemizí jako krev

když z rány vytéká.

 

Ať se naše duše nechoulí do klubička

před ranami z kterých je zbytečné se hroutit

a nejsou z ní jen jiskry na černobílém ohništi

ať je v ní kus šelmy,která se nedá zkrotit.

 

Chce se ti utéci za každou cenu

tam kde může kvést

 Do zahrady která přece musí existovat

i když kolem je bezkvětých stonků les...

 

Půjdeme troskami

tam kde mraky rozkrojili měsíc

blikajícími hvězdami

k našemu milovanému nic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor 8Zdenek, 04.04.2015
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí