Otec

Otec

Anotace: Geny nebo žravé obžerství.

Otec

-

Genetika svého času

byla kdys jen sci-fi

a při tvém výrazu

nyní každý slyší

 

Ať jak chceš tváříš se,

proč jsi takový?

Chodíš dokola na římse

… po mámě? Či tátovi?

 

Když vše svádíš

na své geny,

buněčně se radíš:

„Po kom jsou ty pleny?“

 

Tátova výška

(po něm vysoký)

a co šířka?

(jíž nabýváš po roky?)

 

Nic, za tu si můžeš sám.

Autor SmallGeorge, 10.04.2015
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí