Povrchní

Povrchní

Dnes jsi krasavice, a neuteče ani hodně vody mezi tvými prsty,
a v zrcadle krásném, civí na tě stařena, stařena bez věna.
Kdysi bývala jsi krásná, i věno tučné měla jsi, však tok času nezastavíš,
a bráníš se stále, ležíš v okůrkové masce, spíš vyhraješ miliardu v sazce,
než aby se ti povedlo vrátit čas.

Lidé se bojí stáří, však málokdo na duši svojí hledí,
ta málo kdy stárne, ta málo kdy se mění,
ta není jako bezzubá stařena, v zrcadle a okůrkové masce,
připravuj se, až řeknou ti, spi sladce.

Však nevěš hlavu, ženo povrchní, na svojí náhrobní desku,
můžeš dáti svojí krásnou fotku, bez okůrkové masky,
no, již nechám raději toho psaní, jdu vsadit si do sazky,
spíš vyhraji miliardu než, abych vrátil čas.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 25.04.2015
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ps,jdu si vsadit

05.05.2015 15:30:48 | takova

to opravdu není moc povzbudive,nemám ráda stáří

05.05.2015 15:30:21 | takova

Jediné co doporučuji je, se s tím zkrátka smířit a brát to jako určitý vyšší záměr Toho Nejvyššího.Mě to tedy celkem dost pomáhá.Jo, a přeji Ti výhru, třebas i tu největší. :-)

05.05.2015 15:48:37 | Jeněcovevzduchukrásného

Děkuji Amone za bodík:-), bláhově jsem se domníval, že se bude líbit hlavně ženám jako je xoxoxo, a tak :-)

27.04.2015 16:44:45 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí