Svět jedince zahání tchýně

Svět jedince zahání tchýně

Anotace: Tak trošku i rada do života.

Svět jedince zahání tchýně

(Změníš-li sebe, změní tvůj svět.)

 

Je to tak,

jsi svobodný

jako pták

… jsi volný

 

Ve svém světě

nemáš tam lidi,

ve svém světě

tě nikdo nevidí

 

Chceš žít?

Pusť do svého světa

nepřející lid

(„Ať už je tam.“)

 

Stačí ti jedna

osoba tobě blízká,

skákajíc od dna,

tak jak píská

 

Osoba věrná

svému slovu i činu,

jež je úměrná

lůně matčinu

 

Takže člověče,

radím dobře,

pečuj o děvče,

ale věz...

 

že jablko nepadá daleko od stromu

 

Autor SmallGeorge, 13.05.2015
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí