Statní nebo tencí

Statní nebo tencí

Anotace: Statní nebo tencí - hlavně být nad věcí!

Moudré babičky dětem často říkávaly:

„Dobře živenému v zimě není zima
a těžko by jej někdo řadil k nalezenci!“

Leč současná revoluční medicína,
tělnatost zve i jinak nežli korpulencí…

Třeba muž vynikající mezi ženci,
jehož stín byl by olbřímí, mocný, statný...

Statnost je však také zvána korpulencí,
bodrost a rozvaha jsou dnes málo platny!

Světem kráčí tlustí, běhají ti tencí,
málo je těch, co mají tělo v symetrii.

Neklesejme na mysli pro korpulenci,
lidé s nadváhou patrně déle žijí…

Tělnatí - nepropadejme letargii!
Autor kudlankaW, 23.05.2015
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jort, adaj, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ani my tencí...../úsměv/....Ji.

25.05.2015 23:47:04 | jitoush

ach...

26.05.2015 22:05:56 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí