zapomenuté blahopřání..

zapomenuté blahopřání..

Anotace: tak aspoň touhle cestou

 

 

 

Chrastí si na zdi

odkašlání

a ztichla třída na pár chvil

dovolte úvodem, starý hlas pronese

abych se tak nějak, představil

 

jsem místní ředitel a je mi ctí

tak nějak za všechny pronést ta slova

máme tu pod křídly hvězdu co vychází

skromnou co před chválou vždy se schová

 

a přesto zaslouží abych teď před vámi

blahopřál k úspěchu po drátech z mědi

krom toho měl být dort

jenže jsem nevěděl

že mi ho v oktávě natajno snědí

 

a teďka k úspěchu, zajisté okresní

formát to bude jak praví tisk

za formu za obsah za vzletné obraty

i za pár přímých vět, což už byl risk

 

třeseme pravačku a z očí do očí

tento rok potřetí, kdo by to řek

ta strčí vívega s přehledem do kapsy

inu je výjmečná, nadčlověk

 

a jen co opadne rumněnec večerní

a barva vrátí se do sličné tváře

stačí jen pro diplom zajít si kdykoliv

ke mně

do kanceláře

 

:)

 

 

 

Autor poeta, 06.06.2015
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...že vím pro koho....../úsměv/....Ji.A zaslouženě...těším se,až se k ní
budu někdy za čas hlásit....../smích/...a ona se mi podepíše...

06.06.2015 16:58:23 | jitoush

Chytrá květina ))

17.07.2015 14:09:54 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí