Kaleidoskop bodrého..

Kaleidoskop bodrého..

Anotace: ...

Když uzří vyvinutou dívku,
znalecky přivírá pár víček,
neví však, zda obdrží výtku,
nejistý, podsaditý strýček.

Lze říci, je štěstím bez sebe,
zří-li na hrudi zlatý klíček.
Není si jist, zda ji nezebe,
když na ni hledí mlsný strýček.

Nejspíše prahne vídat svět
přes stovku barevných sklíček,
by se mohl blahem rozechvět,
básník ulic, bodrý strýček…
Autor kudlankaW, 09.06.2015
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Olex, Jort, Malá mořská víla, Frr, Amonasr, marek400
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí