Opilec

Opilec

Anotace: Au to byla rána!! pomyslel jsem si. Čas? No něco kolem rána. Dopad? Metr od středu vsi....

Au to byla rána!! pomyslel jsem si.
Čas? No něco kolem rána.
Dopad? Metr od středu vsi.
Kde to jsem? Co tu dělám?
Mám snad sen? Už se zvedám!
Co lidé zde dělají, hlava se mi motá.
Už jsem si myslel, že starost mají,
Byl to pouhý šer uvnitř oka.

Z jiného pohledu, lid vidí zoufalce,
Který se ztratil strážníku z dohledu
A v noci tvořil povstalce.
Autor Luxkas, 10.06.2015
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, Dexteres, koblihaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí