Hoď mou hlavu do lavoru

Hoď mou hlavu do lavoru

Anotace: ˇˇˇˇ

Uceluju předem daný celky

a navazuju nitě myšlenek

od cikánky…

A vždycky jsem věřil,

ale nikdy nevěřil,

že věřim…

A někdy zapomínal dejchat,

proto se v kyslíku občas topil…

 

A ty děláš,

že spíš…

Přitom si ještě v životě nespala…

A pozoruješ panorama nebe,

divíš se tý barvě,

…že je tak průzračně hebká.

 

A nakonec si vážně usla,

budeš spát až do rána…

A já mezi tím zadržím dech!

Budu dejchat jenom pórama…

 

Zahoď mou hlavu do lavoru,

nech jí v tom škopku hledat pravdu…

Kdo ví,

co tam na nás najde?

 

Večerní přejídání

  a paranoiu…

  (Odpovídá X)

 

A někdy přikládáme významy věcem,

které je v sobě nemají…

A často významy nevidíme,

i přesto,

že nás po večerech hledají…

 

I na slepou bábu sme hrávali…

  Vypíchli jí oči

  a pak jí hledali…

  (Podotýká Y)

 

Tak hoď mou hlavu do významu,

ať taky vidí to panorama nebe…

Ať se vidí v odrazech zrcadel,

třeba jednou najde sama sebe… 

Autor Gaspi03, 14.06.2015
Přečteno 525x
Tipy 12
Poslední tipující: CoT, V.N.Losinský, Malá mořská víla, Jort, Amonasr, Olex, Nikita44
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi originál každým coulem,nebo spíš každým odstavcem;-).
Líbí se mi, když mladí takto rozjímají.O tom,že se najdeš vůbec nepochybuji,tak palec nahoru;-).

15.06.2015 23:12:08 | Malá mořská víla

Mockrát děkuji, vílo, Tvá slova mě potěšila :-))

15.06.2015 23:18:18 | Gaspi03

Moc pěkný :-)ST

14.06.2015 22:37:36 | Nikita44

Děkuji
...milá Niki :-)

14.06.2015 22:40:21 | Gaspi03

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí