Běžím s vámi

Běžím s vámi

Anotace: Běžíte jak o závod

Běžíte jak o závod
někdy to i přijde vhod

zrajete, jak dobrá vína
očešu vás, žádná dřina

jak vás zase vrátit zpátky
přiznám si to bez pozlátky

trochu jste se přemnožily
na tom trvám v tuhle chvíli

i když je vás víc než dost
žiju s vámi pro radost

a tak milé roky moje
chci se smířit a bez boje

nejste na mě skoro znát
nebudu vás vážně brát.
Autor adaj, 25.06.2015
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taktak, kašlat na ně :-)

26.06.2015 09:15:26 | hledač

Díky, kašlat, ale s respektem. Člověk nikdy neví.

26.06.2015 11:25:23 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí