Smrtelná

Smrtelná

Anotace: .

Smrt dotýká se něžně,
ale když se jí chceš dotknout
je zlá.
Zlá jako betonová tíha neodpuštění.
Jako křik do nekonečného města
a kopnutí okovanou botou.
Ale když se tě dotkne 
oči ti sjedou po světlech
až do zahrad bílých květů kde zapomeneš
jaké to bylo být člověk.

Autor 8Zdenek, 30.06.2015
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí