Alespoň je mohu kreslit

Alespoň je mohu kreslit

Anotace: ...

Výčepní padají z rukou sklenice,
kožené střevíce,
zůstaly dnes v botnících.

Zahradní restaurant,
rozlehlá pergola,
mládenec v triku GANT,
poprsí mnoha žen,
zrcadlí se mých v sítnicích.

Bohatý chlapec zavelel k odchodu,
za postesknutí,
že si chce užít.

Dvě třicítky s naditým hrudníkem,
bez protestů
usedly na kola
a jely za ním.

Snažím se kradmo sledovat
jednu z nich,
odjíždí za úplatou.

V předklonu pevné čtverky v bílém tílku,
otupení smyslů,
moci je mít v dlaních,
no páni,
bez holedbání,
alespoň chvilku.

„Všecko je to o penězách!“ říká Bohumil
ve filmu Dědictví aneb…

Spokojím se s tím,
že na čtvrtku papíru
nakreslím jeji pánev,
jak kroutí hýžděmi
na sedadle jízdního kola

Právě prochází modrá....

Vyhlíží neskutečně z profilu.
Vlastní symetrická céčka.

Dřív než se zasním,
ozve se výčepní...
Brzy mě zkasíruje její čtečka

„Bude to kartou nebo CASH?"



"Co by si řekla na KRLEŠ?!“
Autor kudlankaW, 05.07.2015
Přečteno 331x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, Helen Zaurak, MARKO, adaj, bogen, Amonasr, Frr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KRLEŠ jsem si musela najít... :-))

06.07.2015 08:38:49 | Helen Zaurak

Diky Helen.Jsi pozorna a touzis po vedeni :-)
Krasny den Ti preji
Marty Kudlak

06.07.2015 09:34:13 | kudlankaW

Márty, tvůj skicák by zasloužil výstavu. Navrhuji název..."Vnady žen v odrazech poetické sítnice"
:)

05.07.2015 21:05:36 | MARKO

Jsem ctitel vnad...

05.07.2015 22:22:59 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí