keď to nešlo inak

keď to nešlo inak

Anotace: inspirovane basnou od Nepochopeneho na pismaku

človeku sa trošku uľaví
keď zo zúfalstva
niečo krásne vytvorí


ako fénix z popoľa
nádej znovu vyviera
že to má väčší zmysel
prečo na svet prišiel,
že ešte sa nič nekončí


len musí prísť na to,
nájsť ešte iný
možno i vyšší dôvod
prečo žiť

 

keď to nešlo inak
i zúfalstvo
je priestor
ako ten vyšší dôvod
v sebe objaviť

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 09.07.2015
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Amelie M., bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí