Mám ráda ty chvíle

Mám ráda ty chvíle

 

poté, co odkvetla řepka

bylo všude zeleně,

srnky a bílé volavky

 

teď v tichu bez dětí,

co jezdí do školy,

zlátne obilí

 

čápíčata

vystrkují hlavy z hnízd

 

mám ráda ty chvíle,

když se klikatíme

krajinou pod horami

 

a ke mně

se tulí můj syn

 

nebo si zpívá

 

nebo brebentí

 

mám ráda ty chvíle,

když jedeme

do školky

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 10.07.2015
Přečteno 375x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Jort, Amonasr, bogen, J's .., Frr, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí