OPIÁT

OPIÁT

Anotace: HŮŘ NA TO VIDÍM.

 
JEHLY ZLE PRŠÍ
A NENÍ KAM JÍT
NENÍ KDE UKRÝT SE
KDE NAJÍT NIT

S DĚRAVOU HLAVOU / TEĎ BUDU TU STÁT
MÁM V NÍ SVŮJ PATLABAND
I OPIÁT

SRDCE URVAL MI SEN
A Z NĚJ COS MĚL
VŽDY JÁ V NĚM NEMĚL NIC
JEN BOHUŽEL

KOLIKRÁT JSEM DOSTAL
I NA PRDEL
TOLIKRÁT JSEM VE TMĚ I POHOŘEL

S ROZBITOU DUŠÍ / UŽ TU NEZASTAVÍM
DRYÁK MNE ODPLAVIL
Z HOR DO ROVIN

BA ANI V ROVINÁCH
JÁ NEZŮSTAL
SKONČIL JSEM V BAŽINĚ
JE DOST HUSTÁ

V BAŽINĚ – NA ČTENÍ
CIT SE MNOU ZÍV
DŘÍV DÁVAL PANÁKY NA BASU PIV

V HOSPODY NA MODRO
DOKLOPÝTÁM
ZOUFALEC NADOBRO
A TÍM JSEM
SÁM

TRÁLALA LÁLALA LAJ LAJ LAJ LAJ
LÁLALA TRÁLALA LALA LA - LA.
Autor zoufalec, 15.07.2015
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepamatuji si tohle

18.02.2021 21:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

háááf?

09.11.2015 22:55:33 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí