Život s tebou

Život s tebou

Anotace: Tři roky života s tebou

Zase mi špatně povídáš.
Co žere tě? co zase máš...
Nic ..jen jsem na světě..
Starám se i když nemusím..
Ty děti jsou tvé..
Pro mě jak z mraků stín..
jak když prší a přestane.

Zase mi špatně povídáš.
Co ti zase je?
Nic..jen se slunce nesměje.
Život má rub i líc..
Ty děti dál jsou jenom tvé.
Kdo přijel , zas odjede..

Zase mi špatně povídáš,
co ti zase vadí?
Nic jen štvou mě tvoje smradi .
Když uvařím ..vyperu
a na ně se usměju..
Škleb a slova nestarej se..
Řekne jeden z nich..

Ty mlčíš , víš ..

Zase mi špatně povídáš..
Mlč a zahal sobě tvář..
Říkám si
Vyrostou , vytratí se..
svět je zlomí ..

Já nemám vlastní děti..
Jen pod křížem jedno spí..

Nepláču,jen slzy roním..
Autor Liduška, 22.07.2015
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí