Hurá do Krkonoš

Hurá do Krkonoš

Anotace: Jedu na dovolenou.

Krkonoše na mou duši,

vždycky moje srdce vzruší,

v mladí jsem tam pobýval,

taje lásky odkrýval.

 

Roky plynou jako řeka,

Ostrava zas na mě čeká,

též jsem si ji oblíbil,

mnoho dívek políbil,

 

Ač se mi tu slušně žije,

náhle přišla nostalgie,

načpak dlouhé smutnění,

to přece nic nezmění.

 

Na návštěvu nyní mířím,

s Krakonošem rád se smířím,

snad mi vousáč odpustil,

že jsem hory opustil.

 

 

Autor Psavec, 25.07.2015
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: Ahimsa, J's .., Frr, MARKO, bogen, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí