Pohled z okna

Pohled z okna

Anotace: ... vůně okamžiku...

 

 

 

 

Slunce na protějším domě
maluje časo stíny
Ta zvláštní vůně sílí 
když oknem vpouštím zpěv

ptačího sněmu na drátech

Tu partituru v tichu 
ruší jen hukot aut
Občas nějakou mouchu
vyženu od okna

Do vůně letních luk
oblékám duši
Hmatatelně tuším
Tvůj dech v úrovni mých uší

 

 

 

 

Autor labuť, 27.07.2015
Přečteno 455x
Tipy 16
Poslední tipující: Paulín, Dreamy, zdenka, Holis, střelkyně1, Nikita44, Frr, Jort, Petbab, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí