hádavá

hádavá

Nafoukaná

Přišla z rána

Trocha hněvu v tváří psaná, byla znát..

Nemít doktorát a v hlavě místo sena 

Hemisféry

Mohla to bejt změna 

Pro aktéry 

pokojové dvouaktovky

kde lítaly vzduchem 

náplň do péřovky 

talíře i opeřenci

a prach na kredenci, co byl dřív 

 

Pomalu se snášel 

Autor zamotán v nedospělosti, 29.07.2015
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikita44, Frr, hanele m., jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen se tím musí pročistit vzduch...horší je,když zůstane stojaté dusno...
.....a jinak....ahojky....Ji./úsměv/...

29.07.2015 20:08:27 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí