ČERNÝ KNĚZ NOCI

ČERNÝ KNĚZ NOCI

Anotace: .

Černý kněz noci
je patron věcí zlých
z hlubiny a do hlubin
zní jeho smích...

Tam kde začíná zakázaná zóna
světla neónů a kouřivá clona...
za pravdu o tobě vydává tvou klec
budeš chtít zas k sobě, budeš chtít utéct..

Autor 8Zdenek, 01.08.2015
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí