půl/noční

půl/noční

Sedím
sem tu sám a okolí se trousí
a zavíraj
to chápu, půlnoc zlomila se v pase
nehledám v hlavě nejistotu
jen si říkám jestli zase
poslední půjdu ulicí

ze strany na tu druhou
bez barev neodkojen duhou
zrozen v šedi
někteří vědí, ale je jich málo
že vše co se mi zdálo
byl jen sen
projekce vynucená
žádná změna
jenom touha obalená v rose
a to že už svítá
a stíny zase jsou sem

neprozradím

jen tu svou víru možná zradím
zase
to jako tenkrát, poznala jsi v hlase
nejistotu
a den se snažil neodhalit
jizvu v povětří

ten kdo nešetří si drobné mince pýchy
nemůže předejít
volný pád

naposled a nastokrát
Autor zamotán v nedospělosti, 01.08.2015
Přečteno 345x
Tipy 22
Poslední tipující: zdenka, Sarah, Jort, básněnka, jitoush, bogen, Nikita44, Amonasr, Kett, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je volný pád

01.08.2015 20:37:14 | básněnka

...jizva v povětří?
rozfoukat ji mohou
jen bratři z Větrné hory
čas kámen prázdnoty
rozlomí v den půlení
vyčistí se zanesené póry
v slunečním závětří..........Ji.

01.08.2015 16:22:15 | jitoush

Ta je krásná...ST

01.08.2015 11:11:35 | Nikita44

Zrozená pod vlivem pšenice lánu :-)

01.08.2015 11:38:56 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí