A mé oči jsou stále široce otevřené

A mé oči jsou stále široce otevřené

Anotace: ...

Do ticha noci
při odchodech štamgastů
ze zažloutlého lokálu
dochází k vrzání veřejí.

Tím však spaní nepřejí
- spícím.

Vše je poněkud v kontrastu.

Oni jsou v rauši,
na jiné nedbají ,
podobně jako studenti,
co rytmické pohyby konají ,
pod závojem noci,
za citoslovcí slasti,
konají bez přestávky,
tématicky laděné hrátky.

Kam patřím já? Ke komu?
Snad mezi dekadenty,
občas k milovníkům hudby,
okouzlené „Mou vlastí“

Čí postel zahřívám?

Tu svou,
tělo natřeno repelenty,
stále si zakládám na cti,
dodržování pravidel,
jsem anjelem bez křídel….

Nemohu ani chvíli spát,
na věži odbila druhá ranní,
gambleři,
chtějí urputně hrát,
barevné kontrolky,
blikají do mých oken...

Mohu je mít rád?
Podle pravidel hrát?
Nemohu!
Za nedlouho budou tři
panuje bezvětří

and

„I still have my eyes open!“
Autor kudlankaW, 04.08.2015
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: AndreaM, Nikita44, Jort, MARKO, Frr, A42, Amonasr, bogen, Kett, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Márty, moc pěkná noční murózní!

PS:Náš Cipísek taky spinká s otevřenýma očima. Posílá ti hebké pozdravení, bez oka zavření :))

04.08.2015 19:02:36 | MARKO

Dik Marko

04.08.2015 20:17:52 | kudlankaW

Zajímavá atmosféra bdělé noci. Vydařené ;-)

04.08.2015 14:42:14 | A42

Děkuji, Z.

:))

04.08.2015 14:44:28 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí