Stavebnice života

Stavebnice života

Anotace: Život je takový, jaký si jej poskládáme

 

Orebně přebírám kostičky lega,

aniž bych nacházel potřebné dílky.

Slepě se probírám hloubkami ega.

Vzpomínám na marné minula mýlky.

 

Pestřím si života skládáním básní.

V hlavě tak promítám barevné sny.

Nevnímám, jak při tom čas krutě běsní.

Odplouvaj rychle mé skládačky dny.

 

Občas se některé díly poztrácí.

Plánek pak neplatí, není v něm ztráta.

K řešení jinému se proto obracím.

Improvizuji, tak, jak radil mi táta.

 

Když všechny skládačky života mám.

A stojím již u své hry konce.

Dvakrát to samé, nerad já skládám.

Proto vše vrátím zpět do krabice..

Autor GiovaniDaVinci, 11.08.2015
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, zdenka, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí