Pivo je boží dar

Pivo je boží dar

Anotace: Sláva pivu.

Mozek v teplu nepracuje,
jen se líně povaluje
žádné rýmy nejsou v hlavě,
na pivo já myslím právě.

Budvar, Platan, Krušovice,
dobrých značek je však více,
Krakonoš a Zubr víme,
čím svou žízeň uhasíme.

Staropramen moc nám chutná,
dát si Kozla, věc je nutná,
Svijany též popíjíme,
Braník, Holbu oceníme.

Ostravar žíznivé chrání,
Pardál to je pochutnání,
Radegast svou hořkost dává,
naše piva to je sláva.

Autor Psavec, 18.08.2015
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, zdenka, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hezká letní pivařsky žíznivá...a dám ti i tip, i když jsi vynechal mé právě nejoblíbenější pivo Poličku... ;-)))

18.08.2015 19:31:54 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí