Krabička

Krabička

Anotace: -nejen o krabičkách-

 

Chrání a ukrývá,

překvapení připravuje.

Drobná a líbivá,

k zvědavosti přitahuje.

 

Přes svůj tvar netvárný

má několik tváří.

Přes svůj zjev šestistěnný,

nerada v přetváří.

 

Kolik bylo zabaleno,

v dobré víře v rozšťastnění.

Nespočet už rozbaleno,

s pohledy v jitru rozjasnění.

 

Radosti, štěstí, přátelství,

zvěstuje hranatá dáma.

Jako lásky poselství,

i jak kroky do neznáma.

 

Nesuďme je podle vzhledu,

mají přec své krásné duše.

Odložme povrchnost k ledu,

odhalme je v pravdy rouše.

Autor GiovaniDaVinci, 23.08.2015
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí