Nesplněné sny

Nesplněné sny

Anotace: Dosáhnout cíle

Kapitán na lodi při bouřce smrtící,
bojovat s vlnami, jak statní námořníci.

S letadlem přistát v havarijním stavu,
hrdě být pochválen od jásajícího davu.

Poručit motoru, rychlostí závodníka jet,
před sebou vidět jen kmitající svět.

Velkých snů v hlavě mám na statisíce,
co ale se strachem, vkročit do ulice?

Dojít až k rozhledně, tam uvidět svůj cíl,
pustit se zábradlí, otevřít oči na pár chvil.

Neklesám na duchu, nálada je spontánní,
nápad mám výtečný, začnu kurzem plavání.
Autor adaj, 27.08.2015
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plavání na Literu vyučuje M.M.Víla :-) a taky box, což může být i užitečnější :-)

27.08.2015 21:51:11 | hledač

Díky za tipy. Zjistím, co je výhodnější a méně fyzicky náročnější.

27.08.2015 22:22:47 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí