Moudrá sova

Moudrá sova

Anotace: Lidská naivita, a chybějící zdravý selský rozum, je celkem malér

Poletuje motýlek z kvítku na kvítek,
a čmelák s mravenečkem jsou pilní jako vždy,
nikdy se nedopustí vraždy.

Kvítka, která byla kdysi krásně žluťounká,
teď jsou hnedka červená, diví se ptáče na větvi,
a sova na to, to je lidská krev, raděj odtud rychle leť,
a víš co,
leť od lidí co nejdále, neb budeš brzy v penále,
jelikož lidi mají IQ houpacího koně.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 05.09.2015
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí