Svá

Svá

Anotace: Ticho

Asi nikdy nebudu svá.
Do krajin se nevrátím
v hlubokých vodách modrých
na dně rybníku a jezer..

Asi nikdy nebudu svá
zmrzlá pod ledem
v listí barevnosti
v šumění borů
v nekonečné dálce hvězd..

Asi nikdy nebudu svá..
Na pláních
v nedbalkách jarních květů.
V modrosti nebe
ukončené duze na zemi..
Asi nikdy nebudu..
svá.
Autor Liduška, 07.09.2015
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, bogen, Amonasr, Frr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tím právě jsi...

08.09.2015 07:53:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí