POE zie..

POE zie..

Anotace: .

Poezie, kuř mi mladá, péro u kořene

snad se nepobleješ
Jo!!! 
POE zie má úpadál!
A to jsem zasadil semínko do tvých rétorických úst
 
Má svět snad literární púst?
hnus.
myslel jsem hned, po dva roky
sperma, dva koutky,
dva toky
dav se, publikum
 
Nemáme holt mí básnici čest
ani správné rýmy
psát odvážně, na svou pěst
klást si ty správné otázky..!?
Radka Klímy..!
a MTV
 
Jsme lidé, ne?
terrakotova armáda, na oko
a z hlíny
 
Umřel bych, za obdiv.
 
Nebo dychtivého čtenáře pod čtyřicet
hešteg
co pochopil
jak jsme na tom špatně
Na stránkách internetu splíny
a tý dřiny za úškleb
 
a co tepr trenky na Hradě
hrdě
 
Zmrde?
 
Rýmy nestojí za to, aby četli je
Ani mý, ani Faviho
pod koberce metli
svéprávnosti dávno_
zbavili
ho
 
Křičte, když jste jiní
plačte, když jste líní 
křičet
jsme sami/y
jste samy/i
ale i tak lesbicky veřím v dobro
 
Hořte, když chcete hořet
buďte slepí, když chcete shořet
já budu Váš popel 
na koncentračním dvoře,
když chcete privátní 
kotel?
 
Brečel bych za Vás
za poezii zbytečne
miluji ten digitální prováááz
kolem krku ve smyčce
než se načtě video
 
a i přes to
hodím mincí
 
Autor Roger, 26.09.2015
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: dva, Nola77, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen prolétávám kolem a koukám po pár starých oblíbených lidech...

20.03.2016 22:39:45 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí