Uprostřed

Uprostřed

Anotace: .

 

Jednou tě hladí

a pak tebou mrsknou do kouta

tvé vtipy je dojímají

a když pláčeš za břicha se popadají..

 

Proto ti radí

a jinými pouty ti rozetnou pouta...

škatulkami tě rozpoznají...

hru o které sami nevědí totiž hrají...

 

 

Autor 8Zdenek, 04.10.2015
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: ardzuna, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslí si, že Tě znají,
přitom v hlavách černota je tíží,
když pláčeš, ortel vykonají
pravidla lámou, sobě neublíží...
a přece "v prsa bijí se", jak tají...

06.10.2015 07:43:35 | ardzuna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí