Jednoduchost a krutost

Jednoduchost a krutost

Anotace: Hodně ,,ze života´´.

Jednoduchost a krutost-ta pravda davu..

jednoduchost a krutost-tě připraví o hlavu.

 

Když myslíš na Boha, nedívej se nahoru....

tak blízko tak blízko má obyčejný člověk k netvoru..

 

 Dnes v srdci mám válku , přestože ustupovat mám ve zvyku

jde mi o plátna slov, netoužím počestně servírovat lyriku.

 

Jednoduchost a krutost-ty modly většiny.

 Nejde o motivy ani o činy, to jen v nich blíží se stíny...

 

Uteč před lidskostí

zamrazí tě do kostí..

 

Jednoduchost a krutost-lidsky NELIDSKÁ

Pravda do kapsy, lež do srdce PRAKTICKÁ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor 8Zdenek, 09.10.2015
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Olex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí