Podoby lásky

Podoby lásky

Anotace: ... život stále překvapuje ...

*

*

Plyšoví medvídci tvých slov
hladí mou uplakanou duši
Tvůj hlas mě omotává
jak neviditelná pavučina
a všechno to co říkáme
je skoro zbytečné
protože oba víme ...

Nejsem tvá
a ty nemůžeš být můj
a přesto v tom přeplněném poháru
je smutku jen pár kapek

Kolik podob má vůbec láska?

Souzníme v mollovém akordu
a já s pokorou přijímám všechno
co vím že nebudu nikdy mít
(I taková může láska být)

Přijímám všechno to
co v budoucnocnu může bolet -
- jen pro ten zázrak
že JSI
a já o tobě vím

*

*
Autor Jana M., 29.10.2015
Přečteno 302x
Tipy 14
Poslední tipující: carodejka, zelená víla, Nikita44, Kett, Frr, jitoush, Hesiona-Essylt, hanele m., Lůca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, něžně plyne.

18.12.2015 20:49:04 | carodejka

to že je, je moc... a že o tom víš... to je ještě víc :-)

30.10.2015 23:59:29 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí