Jsem veselý

Jsem veselý

Jsem veselý, slunce svítí, krásně, čistě, je mi fajn, vím to jistě.
Slunce mě nabíjí, jako vybitou baterii,
zardousil jsem v sobě tu smutnou bestii, alespoň dnes,
a co zítra?, to vem čert,
dnes je pěkně, krásný den.

Život je prostě hezký, někdy i krásný, přes všechny trable,
vždyť není nutné ho žíti stále skvěle,
abys poznal radost, musíš zažít i bolest života,
láska, bolest, krása, zloba, dobrota,
tak to je, a to je Život.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 01.11.2015
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Jort, Lighter, Nikita44, Frr, adaj, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano ano. Žijeme Dnes. A zítra bude zase Dnes. Tak tu krásu živote, celou ke mě snes. - Stalo se. Napsala jsi to v pravě.

16.11.2015 17:06:44 | VEDz RVAHEs

Jak říkám, nikdy není tak strašně, aby nemohlo být ještě hůře.Děkuji.

16.11.2015 17:24:58 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí