Dialog

Dialog

Anotace: uvozovky jsem nepsal pardon

ONA:

Nazdar! 

Jak je ti?

 JÁ:

Nic moc proč se ptáš??

a vůbec proč tak řveš a nešeptáš?!

ONA:

Promiň já rušit nechtěla 

už jsi mi dal klíče pamatuješ?

JÁ:

Vítej tedy a neotravuj chci spát

ONA:

Nemůžeš spát když zde jsem já

JÁ:

Proč ne? Jsi příšerná!!

ONA:             

Nejsi jediný kdo má stejný názor

jÁ:

Říkám ti pokud nezmizíš, venku čeká Azor!

ONA:

Jak chceš odejdu tedy

Ráno mne tu máš zas jdeš přec večer do hospody?

 

...

 

 

 

 

 

Autor Pear, 03.11.2015
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Akrij8, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí