R.a.P.

R.a.P.

Anotace: Respektuj a pomáhej

Město je zahaleno do tmy

ani paprsek neprojde

v dáli slyšet kroky

tam a zase sem…

 

Prochází kolem oči sklopené

přidají do kroku ženou se,

za čím to neví se

volání z dáli slyšet je…

 

Zoufalé volání se stupňuje

nikdo nereaguje

Jen dál a dál ženou se

Za čím to neví se…

 

Volání slábne, až utichne

 a není slyšet nic

jen ticho kolem bloudí

žádný již zvuk nevyloudí

Už nikdy víc…

 

V médiích pak druhý den

si ti co spěchali přečtou jen

že zhasla svíčka života

smutná to doba

dál a dál ženou se

za čím to neví se…

 

 

 

Autor Pear, 06.11.2015
Přečteno 574x
Tipy 10
Poslední tipující: Poetik, Nikita44, Akrij8, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí